Elérhetőségek:

 

Thai masszázs studió

Cím: 1117 Budapest,
Október huszonharmadika utca 23.
(Térkép a kapcsolat oldalon!)

Telefon: +36-70-788-82-81

Nyitva tartás:
Hétfő - Vasárnapig: 10:00 - 21:00-ig

 

A nap vicce:

Mórickáéknál ikertestvérek születnek. Fürdetésüket csodálkozva nézi. Az egyik baba ordít, a másik szép csendben tűri, hogy mosdassák.
- Mama, szerintem ezt a halkabbikat tartsuk meg!

Tradicionális masszázs

Azoknak ajánljuk,

 

akik ülő munkát végeznek és "irodai betegségek" kínozzák

Az emberi gerincet nem arra tervezték, hogy napi 8-10 órát rögzített tartásában, széken üljön. Talán már ön is érzi a következményeket: derékpanaszok, merev nyak és váll, sajgó hát. A heti egyszeri átmozgató, kilazító masszázs felér egy hatha jóga órával. A panaszok csökkennek, az energia blokkok felszabadulnak, a "beállt" ízületek újra működnek.

 

Sportolóknak, edzőterembe járóknak

Egy kemény edzés után fontos a nyújtás, ám ez nem mindig sikerül. Sportolás közben is meghúzódhat egy izom, bemerevedhet egy izomcsoport. A thai masszőr képes kioldani ezeket a blokkokat, ellazítja, átdolgozza a fájó izmokat, izületeket, s közben jótékonyan hat a kötőszövetekre is.

 

Kinek nem ajánljuk?

  - Súlyos gerincsérv

  - Szívpanaszok

  - Daganatos betegségek

  - Csontritkulás, csontbetegségek

  - Lázas, fertőző betegségek

  - Bőrgyógyászati panaszok

  - Nyílt sebek

  - Súlyos visszeresség

  - Alkoholos/kábítószeres befolyásoltság

  - Terhesség

 

Mi történik a masszázs során?

A tradicionális thai masszázs időigényes terápiás forma, érdemes legalább 1,5 órát a masszőr kezei alatt tölteni, amennyiben ideje engedi.

A kezelés során a vendég masszázs ruhát visel, a masszőr nem használ olajat.

A kezelések egy hangulatos megvilágítású szobában folynak, gyertyafény és lágy, relaxációs zene biztosítják a teljes kikapcsolódást .

A masszázs a földön, autentikus kókuszmatracon történik, így a masszőr a saját testsúlyát használja, miközben tenyérrel, ujjbegyekkel, térddel, talppal, könyökével masszíroz. A speciális nyomás, dagasztás és a nyújtás során a  terapeuta eltávolítja a blokádokat, helyreállítja az energiaáramlást.

 

A tradicionális thai masszázs holisztikus gyógyító módszer, mely különböző fizikai hatásokat fejt ki az emberi szervezetre. Magába foglalja a reflexológiát, nyújtást, mély nyomást gyakorol az izmokra. A thai masszázs valójában passzív jóga: a masszőr zökkenőmentesen, ütemesen halad, ami leginkább egy tánchoz hasonlít. A terapeuta alkalmazza a test elfordítását, ezáltal a mély izmokra is hat, ami nem valósul meg egy hagyományos masszázs során, a feszült izmok ellazulnak.

 

Hatása:

  - Csökken a fájdalom

  - Javul a vérkeringés

  - Oldódik a stressz

  - Beindulnak a test öngyógyító mechanizmusai

  - Javul a teljesítőképesség

  - Regenerálódnak az izomsejtek

Újra könnyűnek és fiatalnak érzi magát.